Hlavní obsah

FANTASY: Boj o finále Evropské ligy vrcholí! Itálie vysílá do semifinále hned dva zástupce

Dnes má na programu Evropská liga semifinálové duely. Zastoupení v obou vyřazovacích zápasech má italský fotbal. Neapol se utká s překvapením soutěže Dněprem Dněpropetrovsk. Překazit Seville obhajobu titulu se pokusí Fiorentina.

Věříme v postup Neapole a Sevilly.

Článek

Neapol vyráží do svého utkání v dobré pohodě. V posledním zápase porazil tým Rafaela Beníteze AC Milán 3:0. Benítez navíc ví, jak chutná radost z vítězství Evropské ligy. Soutěž vyhrál s Chelsea, a také se španělskou Valencií.

Neapol doma neinkasuje

Věříme, že Neapol spanilou jízdu Dněpru před branami finále ukončí a doma navíc neinkasuje. Do naší sestavy putuje brankář Andújar. V obranné řadě nastoupí Ghoulam a Albiol. Do zápasu určitě nezasáhne Ondřej Mazuch, který stejně jako Zozulya, Egídio a Šachov léčí zranění.

Další italský celek Fiorentina cestuje na půdu Sevilly. Ve Španělsku se pokusí překazit další titul Sevilly z Evropské ligy. Věříme, že v zápase padne hodně branek. V útoku nastoupí Gómez a Bacca. V záloze pak Vitolo s Iborrou. Barvy Fiorentiny budou hájit Fernández a Salah. Sevilla dnes nemůže počítat s Nicolasem Parejou, který léčí zraněné koleno. Fiorentina se bude muset obejít bez Babacara a Rossiho.

Reklama

Související témata: