Hlavní obsah

FANTASY: Ukončí Sevilla ve finále Evropské ligy spanilou jízdu Dněpru?

Praha

Na stadiónu ve Varšavě se dnes večer rozhodne o vítězi Evropské ligy. Fotbaloví fanoušci uvidí ve finále Sevillu, která bez větších problémů přešla přes Fiorentinu. Překvapením je finálová účast Dněpru Dněpropetrovsk, jenž se probojoval do finále přes Neapol.

Kapitánem týmu jsme určili střelce Baccu.

Článek

Hraje se o hodně. Vítěz Evropské ligy se bude radovat nejen z trofeje, ale zajistí si účast v Lize mistrů. Tu si ani jeden z celků zatím nevybojoval v domácí soutěži. Sevilla skončila až za Valencií na 5. místě a Dněpr ještě šanci proklouznout do soutěže má, ale musí spoléhat na zaváhání Šachtaru, který drží v ukrajinské Premier League druhou pozici, která zaručuje účast v kvalifikaci milionářské soutěže.

Sevilla může dosáhnout na historický milník

Sevilla má šanci jako první tým v historii dosáhnout čtyř vítězství v Evropské lize. Cesta za obhajobou titulu je pro celek z Andalusie zatím hladká. Sevilla dokázala na cestě do finále vyhrát všechna svá utkání s výjimkou jednoho. Konta soupeřů zatížila 26 brankami. Pro finále by měli být všichni fotbalisté Sevilly zdraví a připraveni nastoupit.

Účast Dněpropetrovsku ve finále je velkým překvapením. Pro ukrajinský tým se bude jednat o první finálovou účast v evropských pohárech. Dněpr nebyl na své cestě tak suverénní jako Sevilla. Vyřadil ale takové týmy jako Neapol, Olympiakos či Ajax.

My věříme, že spanilá cesta Dněpru ve finále skončí a z titulu se budou radovat hráči Sevilly.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články