Hlavní obsah

Prudký pokles, stíhačka, pobledlé tváře. Soupeř je děsit nemusí, ale cesta za ním byla divoká

Se soupeřem z Gibraltaru si co se týče fotbalových kvalit nemusí Slovan Bratislava dělat zase až tak velké starosti. Ale cesta za prvním protivníkem v nové pohárové sezóně byla poněkud stresující. Po prudkém klesání přišel šokující pohled na blízkou stíhačku. V tu chvíli netušili, co se děje.

Foto: Sport.cz

Ilustrační snímek fotbalistů bratislavského Slovanu.

Článek

„Některým kluků bylo až zle," komentoval letový zážitek kapitán Slovanu Marko Milinkovič pro slovenská média. Prudký pokles přišel zhruba v polovině tříhodinového letu. Než se účastníci letu stačili vzpamatovat z turbulencí, zaregistrovali poblíž křídla tupoleva stíhačku. Šlo však prý o běžný kontrolní let, neměl souvislost s klesáním, nebyl ani jeho příčinou.

I tak to ale hráče Slovanu už podruhé poněkud zaskočilo. Do Málagy se tým ovšem nakonec dostal bez problémů.

„Snad to jsou polední krušné chvíle na téhle cestě," přál si kapitán před čtvrtečním zápasem Evropské ligy s týmem Europa College FC.

I Milinkovič byl poněkud neklidný z nečekaných cestovních zážitků. „Dívali jsme se na sebe, co se děje, naštěstí jsme přiletěli v pořádku," oddechl si po cestě do fotbalově exotické destinace.

Slovan je v dvojutkání, jehož první část se hraje dnes, jasným favoritem. Lepší z této dvojice narazí na úspěšnějšího z irsko-lucemburského duelu UC Dublin - Dudelange.

Reklama

Související témata: