Hlavní obsah

OBRAZEM: Viktoriáni odletí pro postup jako elegáni, ošatit stihli i Horviho

Plzeň

Už Jan Werich před osmdesáti lety zpíval, že šaty dělají člověka. Ani fotbal už dávno není o teplákách a mikině. Stal se celosvětovým společenským fenoménem a hráči jsou pod drobnohledem také mimo samotné hřiště. Třeba fotbalisté Viktorie Plzeň odletí ve čtvrtek k odvetě play off Evropské ligy s Vojvodinou Novi Sad jako dokonalí elegáni.

Foto: Ilja Hubálek

Pánové Pilař, Kovařík, Kozáčik a Kolář se mohou v nových oblecích vznášet...

Článek
Fotogalerie

Trojnásobný mistr fotbalové ligy se spojil s firmou Blažek. Specialista na pánskou módu nachystal pro plzeňský tým perfektně sladěné outfity v souladu s nejnovější módou. Společenský stejnokroj už dostal i staronový asistent Pavel Horváth, jehož postava je přitom velmi nekomformní...

„Jako každý sportovec se nejlépe cítím na hřišti. Nicméně ve chvílích, kdy sundám dres a mohu se obléknout do civilního oblečení, se chci cítit dobře," pochvaluje si kapitán týmu David Limberský.

„Vybírání oblečení bylo příjemné a zároveň zajímavé. Užili jsme si u toho spoustu zábavy, ale také drobných výměn názorů, protože každému se líbí něco trochu jiného. Musím říci, že u Blažka odvedli skvělou práci. Není vůbec snadné trefit se do vkusu skoro třiceti lidí," poukazuje reprezentační obránce.

Sáčka se líbí i partnerkám

Plzeňáci novou módou oslňovali již při odletu do Izraele. „Oblečení je moderní, z výborných materiálů a současně společenské i uvolněné. Není to jen oblečení do opery, ale i na běžné chození po městě, které se líbí i našim partnerkám," usmívá se stoper Václav Procházka.

Finální slovo při výběru outfitů měli samotní hráči. Módní značka poprvé ve své historii vstupuje do prostředí sportu. „Registrujeme, že fotbal se stává po celém světě čím dál větším fenoménem a právě proto jsme se rozhodli pro spojení s Viktorií Plzeň, která doslova pobláznila celé město a na každém svém zápase má vyprodaný stadión," říká majitel společnosti Ladislav Blažek.

Fotbalisté Viktorie využijí nové oblečení při cestách za soupeři v evropských pohárech a také při společných klubových akcích.

Vojvodinu doma porazili 3:0, a tak věří, že postup do Evropské ligy už z rukou nepustí.

Reklama

Související témata: