Hlavní obsah

Vyprodáno! hlásí Jablonec před Ajaxem. V televizi nebude jen Plzeň

Praha

Konečně i na Střelnici mohou zvolat: Vyprodáno! Aby ne, když se fotbalový Jablonec chystá na největší zápas v historii klubu. Ve čtvrtek přivítá v odvetě play off Evropské ligy slavný Ajax Amsterdam a stále může reálně snít o postupu do hlavní soutěže. České televize nabídnou zápasy Jablonce, Sparty a Liberce, jen Plzeň se na obrazovkách neobjeví. Všechny odvetné zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Foto: Jablonec Vele/FK Michal, ČTK

Vlevo Ruslan Mingazov z Jablonce v šanci před brankářem Ajaxu Jasperem Cillessenem.

Článek

Čtyři týmy ve hře, všechny s nadějí na postup. Bude to pro český fotbal velký pohárový večer, případný výrazný úspěch letošních zástupců může hodně přiblížit jedno přímé místo v Lize mistrů.

ČT sport nejprve nabídne utkání Jablonce s Ajaxem, po jeho skončení bude následovat duel Liberce ve Splitu s Hajdukem. O2 Sport pak má v programu utkání Sparty v Thunu. Jen na zápas Plzně v Novém Sadu s Vojvodinou se nedostalo.

Čtvrteční program českého kvarteta:
18:00 Jablonec - Ajax Amsterdam
První zápas 0:1, přímý přenos vysílá ČT sport
19:30 Thun - Sparta
První zápas 1:3, přímý přenos vysílá O2 Sport
20:00 Hajduk Split - Liberec
První zápas 0:1, přímý přenos vysílá ČT sport
20:30 Vojvodina Novi Sad - Plzeň
První zápas 0:3

Jediný Jablonec hraje odvetu doma a celá kapacita je již vyprodaná. V den utkání proto budou všechny pokladny uzavřeny a klub tudíž nedoporučuje chodit bez platné vstupenky na stadión.

Severočeši venku prohráli jen 0:1, což je drží ve hře.

„Jeli jsme do Amsterdamu, abychom měli naději do odvety. Po prvním výsledku ji máme. Je v našich možnostech to zvládnout a prát se o postup před naším plným stadiónem," věří kouč Jaroslav Šilhavý.

Reklama