Hlavní obsah

Fotbalisté Stavangeru budou proti Slavii nerozehraní

STAVANGER

Už tři týdny nehráli zápas fotbalisté Vikingu Stavanger, kteří budou ve čtvrtek 24. listopadu druhým soupeřem Slavie Praha ve skupině Poháru UEFA. Norský klub naposledy nastoupil 3. listopadu, kdy prohrál v Hamburku 0:2. O víkendu Vikingu odpadlo přípravné utkání proti dánskému týmu FC Nordsjälland, protože hřiště ve Stavangeru bylo podmáčené.

Článek

Zrušení zápasu anglického trenéra Roye Hodgsona hodně mrzelo, přesto doufá, že jeho tým i v druhém domácím zápasu uspěje. Na úvod bojů ve skupině přehrál Stavanger Monako 1:0.

"Usilovali jsme o to, abychom nalezli odpovídajícího soupeře s hřištěm, ale nepovedlo se to," řekl novinářům trenér, který se obává, že by nerozehranost mohla jeho hráčům proti Slavii uškodit. "Je to pro náš celek značná nevýhoda," dodal Hodgson.

Jak dopadne zápas mezi Stavangerem a Slavií?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Kouče norského mužstva naopak potěšily pozitivní zprávy od lékařů. V pořádku je už francouzský brankář Anthony Basso, jehož trápily bolesti zad, uzdravil se také útočník Ronny Deila. Problémy s nohou má však nadále Kanaďan Sandro Grande, určitě mimo hru jsou Maďar Péter Kovács s křížovým vazem a kvůli zraněné patě i švédský hráč Fredric Lundqvist.

Reklama

Související témata: