Hlavní obsah

Viktorii požene ve Vídni zaplněný sektor pro hostující fanoušky

Plzeň

Fotbalisty Plzně čeká po reprezentační přestávce očekávaný duel v Rakousku. Ve čtvrtek 22. října se Viktoria představí na hřišti Rapidu Vídeň ve veledůležitém zápase základní skupiny Evropské ligy. O vstupenky na duel ve Vídni je mezi plzeňskými fanoušky velký zájem.

Foto: Alberto Saiz, ČTK/AP

Plzeňský útočník Michal Ďuriš zkouší v zápase Evropské ligy obejít Erica Baillyho z Villarrealu.

Článek

Znovu mohou i venku počítat s početnou podporou z hlediště. „Otázky směrem k tomuto duelu se začaly objevovat prakticky ihned po losu základních skupin, o vstupenky je obrovský zájem. Ještě před startem prodeje můžeme s jistotou prohlásit, že ve Vídni požene Viktorii plně zaplněný sektor pro hostující fanoušky," avizuje Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Vstupenky se začnou prodávat tuto sobotu 10. října od 9:00 na hlavních pokladnách Doosan Areny (u vstupu z Pallovy ulice). „Od Rapidu jsme dostali k dispozici celkem 2400 vstupenek, z toho 1550 bude dáno k dispozici držitelům permanentek Viktorie. Zbylých 850 lístků bude použito pro potřeby hráčů a obchodních partnerů klubu," říká Pillár. „Jsme poučeni z předchozích předprodejů a 1550 vstupenek určených k sobotnímu prodeji můžeme fanouškům garantovat. Vstupenky nedostaly k dispozici žádné cestovní kanceláře ani další subjekty mimo klubové dění."

Na jednu platnou permanentku si fanoušek bude moct zakoupit jednu vstupenku v hodnotě 26 euro (710 Kč). Jeden fanoušek může nakoupit vstupenky maximálně proti 5 permanentkám. „Naším cílem bylo, aby jeden fanoušek mohl vystát frontu pro sebe a 4 další kamarády z řad permanentkářů, což odpovídá naplněnému autu. Stanovením maximálního počtu 5 vydaných vstupenek na člověka chceme zabránit tomu, aby jeden člověk vykoupil na vybrané permanentky velký počet vstupenek a zanechal za sebou ve frontě množství zklamaných zájemců," vysvětluje Pillár.

Klub očekává, že vstupenky zmizí během několika málo hodin. Pokud by tomu tak nebylo, pokračoval by prodej pro permanentkáře ještě v neděli ráno a případný volný prodej pro ostatní fanoušky by se otevřel v pondělí. Tento scénář je však vzhledem k velkému zájmu velmi nepravděpodobný.

Reklama

Související témata: