Hlavní obsah

Pohár UEFA on-line: Hamburk - Slavia

PRAHA/HAMBURK

Až v posledním utkání základní skupiny Poháru UEFA na hřišti bundesligového Hamburku rozhodnou fotbalisté Slavie o svém případném postupu do jarní fáze soutěže. Podaří se Pražanům proklouznout mezi dvaatřicítku nejlepších týmů? Sledujte podrobnou on-line reportáž na stránkách Sport.cz.

Článek

Slávisté, kteří se budou muset v Německu obejít bez zraněného kapitána Karla Pitáka, jsou před klíčovým duelem ve zvláštní situaci: k postupu jim nakonec může pomoci i prohra až o tři branky, přitom ale nakonec nemusí stačit ani remíza, pokud v souběžně hraném duelu v Monaku vyhraje CSKA Sofie.

Trenér Slavie Karel Jarolím odmítl, že by jeho svěřenci hráli podle dění na hřišti francouzského týmu. "Díváme se především na náš zápas a v něm chceme vyválčit nějaký bod," řekl. Nicméně zprávy z Monaka prý mít bude.

Čtvrteční duel bude mít pikantní nádech pro fotbalový klan Jarolímů. Kouč Slavie bude totiž na hřišti řídit svého syna Lukáše, zatímco v dresu Hamburku působí druhý syn David. "Snad nám to nezkazí Vánoce. Věřím, že po utkání budou oslavovat obě mužstva," naznačil trenér, jaký výsledek by se mu nejvíc zamlouval.

Reklama

Související témata: