Hlavní obsah

Snad nebudeme předkrmem před Realem, směje se plzeňský Kolář před duelem s Villarrealem

Plzeň

Společně s Markem Bakošem, který už válí v Liberci, je Daniel Kolář se 13 góly nejlepším pohárovým střelcem Plzně. Kapitán Viktorie se však svému bývalému dlouholetému parťákovi urvat nechce. Úplně mu prý postačí, když Západočeši uhrají ve čtvrtečním závěrečném duelu ve skupině Evropské ligy proti Villarrealu solidní výsledek.

Trénink PlzněVideo: Sport.cz

 
Článek

Nohejbálek rozhodčích před zápasem Plzeň - Villarreal

„Nemáme už sice šanci na postup, motivací je, myslím, už samotný soupeř. Navíc je to náš poslední zápas v tomto roce, chceme se rozloučit dobrou hrou a pobavit diváky," prohlásil Kolář.

Španělské mužstvo v neděli na svém stadionu přivítá v La lize slavný Real Madrid. Nažhaví se Villarreal na tento sváteční zápas v Plzni? „Doufám, že předkrmem pro ně nebudeme," smál se Kolář. „Myslím, že do toho naplno půjdou, ze své pozice si nemohou dovolit cokoli podcenit. I když mají postup jistý," má jasno Kolář.

V říjnovém utkání na El Madrigalu Villarreal Viktorii prvních 25 minut těžce svíral, nakonec si odvezla pouze těsnou porážku 0:1. Bude čtvrteční zápas jiný? „Nemyslím, že budou hrát jinak. Co jsme je viděli v posledních zápasech, počínají si pořád stejně," podotkl Kolář, pro kterého prý není prioritou, osamostatnit se v tabulce nejlepších střelců Plzně na evropské scéně.

„Neberu to tak, že bych se chtěl Bakymu (Bakošovi) utrhnout. Doufám totiž, že to není můj poslední zápas za Viktorku v Evropě. A věřím, že Marek dá zítra branku Marseille a Liberec postoupí," pověděl Kolář.

Se spoluhráči ve středu večer absolvoval předzápasový trénink v Doosan Aréně. Když vstupovali na trávník, míjeli se s šesticí francouzských rozhodčích, kteří si v rohu hřiště zahráli nohejbal.

„Že si sudí den před utkáním otestují trávník a stadión, je obvyklé. Proběhnou se, obhlédnou ochozy. Ale že by hráli nohejbal, to obvyklé není," culil se mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Reklama

Související témata: