Hlavní obsah

Kdepak ruský mráz. Býci kují pikle proti Spartě v prosluněném luxusu

Abú Zabí

Dopřáli si delší dovolenou než Letenští, do zimní přípravy se vrhli až minulý týden v půlce ledna. A v ruském mrazu fotbalisté Krasnodaru dlouho nepobyli. Býci jsou od středy v teplíčku na soustředění v luxusu Abú Zabí. Ve Spojených arabských emirátech začali kout pikle proti pražské Spartě, která bude v únoru jejich soupeřem v Evropské lize.

Soustředění Krasnodaru v Abú ZabíVideo: fckrasnodar.ru

 
Článek
Fotogalerie

Až budou nastupovat k prvnímu přípravnému duelu, měl by být podle předpovědi teplotní rozdíl mezi Krasnodarem a Abú Zabí až 35 stupňů.

Býci už tvrdě makají, z videa i fotografií na klubovém webu je však znát, jakého luxusu si v emirátech dopřávají. Již třetí rok po sobě stráví celkem deset dnů v pětihvězdičkovém hotelu Hilton Capital Grand.

Krasnodar v pondělí změří síly s kazachstánským FC Zhetysu, v pátek si pak zahraje s čínským Henan Jianye.

Druhé soustředění mužstvo vyznávající černo-zelené barvy absolvuje od 2. do 16. února ve Španělsku poblíž milionářské Marbelly. Tam si zahraje s pražskou Slavií, Spartakem Moskva a třetí soupeř bude ještě upřesněn. Odtud dva dny před prvním duelem play off Evropské ligy přiletí rovnou do Prahy. Na Letné se bude hrát 18. února, odveta v Rusku o týden později 25. února.

Program zápasů Krasnodaru:
V Abú Zabí
25. ledna FC Zhetysu (Kazachstán)
29. ledna Henan Jianye (Čína)
V Marbelle
4. února Slavia Praha
8. února Spartak Moskva
12. února soupeř bude upřesněn
V Evropské lize
18. února Sparta Praha (21:05 na Letné)
25. února Sparta Praha (19:00 Kubaň stadium)

Reklama

Související témata: