Hlavní obsah

Krasnodar už dává góly pod palmami, jeho sousedi ze Slavie dobyli Gibraltar

Marbella

Býci vstoupili do závěrečné fáze přípravy na pohárové duely s pražskou Spartou. Fotbalisté Krasnodaru se minulý týden vrátili z Abú Zabí a v úterý zahájili druhé soustředění ve španělské Andalusii. Poblíž milionářské Marbelly v Puerto Banús stráví ruský tým dva týdny a odletí odtud rovnou do Prahy k prvnímu zápasu vyřazovací části Evropské ligy. Býci se na čas stali sousedy pražské Slavie a Spartu mají do čtvrtka přes kopec...

Příprava Krasnodaru Video: fckrasnodar.ru

 
Článek
Fotogalerie

Sešívaní dostali v úterý volno a podnikli ze svého Gran Hotelu Benahavis zajímavý výlet na Gibraltar. Zatímco se v kolonii Britského království slávisté fotili se zdejšími vykutálenými opicemi, poblíž Marbelly se utábořil také Krasnodar.

V Andalusii se tak narýsoval zajímavý trojúhelník. Slavia a Krasnodar u Marbelly - a přibližně 120 kilometrů vzdušnou čarou přes kopce a dva přírodní parky Sparta, odvěký rival sešívaných a nejbližší pohárový soupeř Býků...

Letenští ve středu hrají s Dynamem Moskva a svůj pobyt v Montecastillu končí ve čtvrtek, kdy se vracejí do Prahy. V ten samý den hraje Krasnodar s Lechem Poznaň a Sparta ponechá na zápas ve Španělsku svého pozorovatele.

Plánovaný vzájemný duel odpadl

Krasnodar se měl původně utkat také se Slavií, z utkání však z organizačních důvodů sešlo. Ani jednomu z klubů nakonec sjednané datum nevyhovovalo. Soupeř Sparty se 8. února střetne ještě se Spartakem Moskva, protivníka pro generálku 12. února ještě klub neoznámil.

Hned po příletu a ubytování zamířil tým kouče Kononova na první trénink a na hřišti s malebným okolím pod palmami začali jeho kanonýři sázet první góly.

Na Letné se bude Evropská liga hrát 18. února, odveta v Rusku o týden později 25. února.

Reklama