Hlavní obsah

Krasnodar - Machačkala 4:1Pozor, pozor, Býci v generálce vyslali na Letnou důrazné varování

Marbella
Aktualizováno

Zápas od zápasu se zlepšují. Fotbalisté Krasnodaru v závěrečném duelu na soustředění ve Španělsku porazili Machačkalu hladce 4:1. Zápas byl pro Býky generálkou na čtvrteční utkání Evropské ligy na Spartě. Krasnodar bude v Marbelle trénovat až do úterý, kdy se přesune rovnou do Prahy.

Foto: Sport.cz

Brazilec Joaozinho otevírá skóre duelu s Machačkalou.

Článek

Výsledky Krasnodaru měly ve Španělsku vzestupný trend. Po remíze 1:1 s Lechem Poznaň zdolal silný Spartak Moskva a na závěr pak nedal žádnou šanci Machačkale, čtrnáctému týmu ruské ligy. Skóre otevřel Brazilec Joaozinho, Letenští by si však měli udělat vykřičník hlavně u Smolova. Ruský útočník další dva góly dal sám a na čtvrtý přihrál Torbinskému. Korigující branka Anži padla až v nastaveném čase.

„Podali jsme velmi dobrý výkon a máme ještě týden, abychom se připravili na Spartu," libuje si trenér Oleg Kononov. „Je to sice jen příprava, ale každá výhra mužstvu pomáhá a sebevědomí před zápasy se Spartou potřebujeme. Na to budeme také klást důraz, teď už se soustředíme jen na Spartu," dodává kouč.

Přípravný zápas ve Španělsku:
FC Krasnodar - Anži Machačkala 4:1 (2:0)
Branky: 37. a 74. Smolov, 24. Joaozinho, 89. Torbinskij - 90.+1 Žirov.
Krasnodar: Dikan (61. Sinicin) - Petrov, Granqvist, Sigurdsson (61. Kaboré), Kalešin (74. Markov) - Achmedov, Pereyra (74. Torbinskij), Mamajev (74. Podberežkin), Joaozinho (67. Wanderson) - Smolov, Ari (74. Bystrov).

Reklama

Související témata: