Hlavní obsah

Dominovali jsme, ale dneska nad námi nestála štěstěna, litoval střelec plzeňské branky Krmenčík

Bukurešť

Vstřelil gól, kterým zajistil Plzni remízu 1:1. Po centru Petržely hlavou „uklidil“ míč přesně k tyči. Přesto Michael Krmenčík nebyl po čtvrtečním duelu s Astrou Giurgiu spokojený. „Chtěli jsme vyhrát, je to tedy asi ztráta,“ řekl útočník Viktorie, který litoval situace z druhého poločasu, kdy jeho hlavička z osmi metrů skončila na břevně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Plzně Michael Krmenčík (vlevo) a David Limberský oslavují. Ilustrační foto.

Článek

„To byla obrovská škoda. Chyběl kousek. Byli jsme lepší, stačilo dát ten druhý gól, potom bychom si to už pohlídali. Dneska nad námi nestála štěstěna," podotkl Krmenčík, který věří, že Plzeň má nadále solidní naději na účast v jarní vyřazovací fáze Evropské ligy.

„Pokud dvakrát vyhrajeme, jsme tam. Příště v Římě necháme na hřišti všechno, abychom měli šanci na postup i před posledním utkáním doma s Austrií Vídeň. Popereme se o to. Doufám, že to zvládneme," uvedl útočník. I on cítil, že Astra byla v chladném večeru v Bukurešti k poražení.

„Dominovali jsme, jen tomu chyběl druhý gól. Věřil jsem, že zápas otočíme, ale dneska nad námi nestála štěstěna," povzdechl si Krmenčík. Utkání atmosférou v hledišti nepřipomínalo duel na evropské scéně, neboť na tribunách 55tisícového národního stadiónu bylo jen několik stovek diváků.

„O víkendu při lize na Dukle také žádní nebyli, takže to pro nás nebyla velká změna. Tak jsme si holt ty dva zápasy odbyli, teď v neděli doma s Jabloncem už to bude jiné kafe," dodal Krmenčík.

Reklama

Související témata: