Hlavní obsah

To je hvězda! Slavný kouč objal malého podavače míčů, ten byl v sedmém nebi

Rostov
Aktualizováno

Na tohle nejspíš nikdy nezapomene. A možná to bude jeho největší fotbalový zážitek. Malý klučina se spolu s kamarády chystal před zápasem Evropské ligy mezi Rostovem a Manchesterem United na roli podavače míčů a pak to přišlo. V útrobách stadiónu se potkal se slavným trenérem anglického týmu. Vykulil oči a chytil se za pusu, nemohl tomu uvěřit. A slavný kouč se v téhle chvíli zachoval jako skutečný Great One!

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Trenér Manchesteru United José Mourinho.

Článek

Slavný, pro někoho nafoukaný a arogantní. Jose Mourinho je prostě svůj. A ukázal to i při výletu do Ruska při osmifinále Evropské ligy. Když se před zápasem Evropské ligy potkal s malými podavači míčů, ihned si všiml, že jeden klučina jej doslova hypnotizuje. Úžas v očích klučíka nejspíš Mourinha zaujal a tak nasadil šibalský úsměv a když procházel kolem chlapce, přátelsky ho objal a dal mu pusu na čepici.

Dojemná chvíle malého podavače míčů totálně odrovnala. Dal si ruce na uši, pak na hlavu, každé gesto dávalo znát, jak ho slavný kouč překvapil. Nemohl tomu uvěřit a kdo ví, zda se pak vůbec dokázal soustředit na fotbalový zápas, který skončil nerozhodně 1:1. Mourinho každopádně ukázal, jaký je formát a že má dobré srdce.

Reklama

Související témata: