Hlavní obsah

Soupeř Sparty prodal gólmana do Španělska a koupil obránce z Ruska

Bělehrad

Soupeř fotbalistů Sparty pro 3. předkolo Evropské ligy hlásí změny v kádru. Mužstvo Crvene Zvezdy Bělehrad opustila jednička mezi tyčemi. Brankář Filip Manojlovič přestoupil do španělského prvoligového Getafe. Srbský klub naopak získal levého obránce Milana Rodiče z ruských Křídel Sovětů.

Foto: Sport.cz

Brankář Filip Manojlovič svlékl dres CZ Bělehrad a zamířil do Španělska.

Článek

Odchytal obě utkání 2. předkola s Pavlodarem, Letenští se ho ovšem obávat nemusejí. Mladý brankář Filip Manojlovič (21) odešel do Getafe. Podle listu Marca jde o přestup za 1,25 miliónu eur, srbský klub získá 20% z budoucí přestupové částky.

Manojlovič letos debutoval v seniorské reprezentaci a v minulé sezóně byl jedničkou Crvene Zvezdy. V její brance se teď proti Spartě nejspíš představí Damir Kahriman, který odchytal již poslední tři kola minulé sezóny.

Srbský klub však také nakupoval. Den po odvetě s Pavlodarem oznámil příchod obránce Milana Rodiče (26) z Křídel Sovětů. Bývalý člen srbské reprezentace do 21 let po odchodu z OFK Bělehard strávil v Rusku pět let, hrál také za Zenit Petrohrad a Nižnij Novgorod.

Reklama