Hlavní obsah

Slávisté hráli i pro Legolase. Třeba půjdu ke kapitánovi na kobereček, culí se oslavenec Šilhavý

Praha

Hodně snahy s nulovým efektem. Sešívaným se nepodařilo obdarovat dva oslavence najednou. Jednak svůj klub slavící 125. výročí založení, pak také svého trenéra, jemuž bude den po utkání 56 let. „Výhra by se hodila, abychom spláchli dvě oslavy najednou. Vezměme však za vděk nadějnou druhou půlí a třeba ještě oslavu dokončíme v Plzni,“ poukazuje kouč Jaroslav Šilhavý po pohárové porážce 0:2 s Villarrealem na nedělní ligový šlágr.

Slavia po porážce s VillarrealemVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Slavných osobností byl plný Eden. V hlediště nechyběl ani slavný britský herec Orlando Bloom, mimo jiné představitel Legolase z trilogie Pán prstenů.

Jednoho překvapení se dočkal i trenér, když zjistil, že kapitán mužstva se pomalu stává jeho nadřízeným. Jiří Bílek po podzimu ukončí kariéru a od příští valné hromady Slavie se stane součástí představenstva klubu.

„Ohlášení jeho nové funkce přišlo z čistého nebe, zaslechl jsem ji na hřišti před zápasem. Třeba půjdu zítra na kobereček," culí se Jaroslav Šilhavý.

Za porážku se Žlutou ponorkou určitě popotahován nebude. Sešívaní byli blízko vyrovnání. „Zatlačili jsme je a já sám měl dvě, tři šance. Měl jsem dát gól, beru jejich neproměnění na sebe. Druhý gól jsme dostali ve chvíli, když už jsme hrála vabank," lituje záložník Tomáš Souček.

Pražanům nepomohl ani výsledek druhého zápasu. Astana vyhrála v Tel Avivu a rázem má ve skupině A na druhém místě o dva body víc než třetí Slavia.

„Je pravda, že situace se nám zkomplikovala. Pokud ale dva zbývající zápasy vyhrajeme, postoupíme," poukazuje další reprezentant Jan Sýkora.

O postup se sešívaní budou muset porvat v Tel Avivu s Maccabi a doma s Astanou.

Reklama

Související témata: