Hlavní obsah

Coentrao a spol. se blíží. Plzeň začne prodávat vstupenky na Sporting

Plzeň

Jako jediný český zástupce si dál razí cestu pohárovou Evropou. Další odměna fotbalisty Viktorie nemine. Do Plzně teď míří další atraktivní soupeř, lisabonský Sporting. Domácí odvetu osmifinále Evropské ligy Viktoria sehraje ve čtvrtek 15. března od 19:00. Vstupenky na zápas jdou do prodeje ve čtvrtek 1. března a přednostní právo nákupu mají opět permanentkáři.

Foto: Rafael Marchante, Reuters

Fabio Coentrao (vpravo) patří k nejatraktivnějším hráčům Sportingu, na které může Viktoria pozvat fanoušky.

Článek

Lákadel je víc než dost. Dres Sportingu oblékají například Fábio Coentrao, ještě nedávno obránce Realu Madrid, Jérémy Mathieu - stoper Barcelony či jeden z nejlepších gólmanů současnosti a brankář mistrů Evropy Rui Patrício.

Vstupenky na další velký zápas jdou do prodeje ve čtvrtek 1. března ve 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Až do pondělí 5. března je budou mít rezervované permanentkáři Viktorie za zvýhodněnou cenu.

Prodej bude probíhat v následující dny od 9:00 do 17:00 včetně víkendu. „Na jednu permanentku bude možné pořídit jednu vstupenku, rezervace místa a cenové zvýhodnění končí v pondělí 5. března," upřesňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že je možné samozřejmě zakoupit vstupenky i pro své kamarády a známé. „Je však potřeba přinést k pokladně jejich permanentky."

Některé sektory budou vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Konkrétně se jedná o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně. „Majitelům permanentek z těchto sektorů budou samozřejmě nabídnuta náhradní místa," avizuje Hanzlík.

Volný prodej odstartuje již v neděli 4. března. Jedna osoba si bude moci od pokladny odnést maximálně 6 vstupenek.

Vstupenky na venkovní zápas se budou prodávat rovněž v Plzni. „Nyní jednáme se Sportingem. Jakmile nám budou doručeny, ihned budeme fanoušky informovat," dodává mluvčí.

Reklama

Související témata: