Hlavní obsah

Slávisté se ještě necítí předem vyřazeni

PRAHA

Před těžkou čtvrteční odvetou na stadiónu White Hart Lane, kde na ně v domácím prostředí od 21 hodin vyrukuje Tottenham, nepropadají fotbalisté pražské Slavie beznaději. I přesto, že domácí zápas prohráli 0:1 a jejich postup se hodně vzdálil do roviny snů.

Článek

"Tohle už bychom ztratit neměli. Jediný náš cíl je postup do skupiny," prohlásil brankář Radek Černý, jenž dělá v Tottenhamu dvojku. "Já věřím, že ještě není konec. Vysoká výhra v Plzni nám zvedne sebevědomí," oponoval kapitán Slavie Lukáš Jarolím.

Slávisté v nedělním ligovém duelu prolomili střelecké trápení, Plzni nastříleli čtyři góly. Předtím čekali na branku téměř pět hodin. "Doufám, že jsme ještě nevyčerpali všechny možnosti a bude nám to střílet i nadále," uvedl trenér Karel Jarolím. "V Anglii budeme hrát fotbal bez zábran a respektu. Nemáme co ztratit a předem se nevzdáváme," dodal kouč.

Chybět mu budou brankář M. Vorel a obránce J. Vorel, kteří jsou zraněni. Trenér Tottenhamu Martin Jol ze stejného důvodu nemůže postavit Lennona a Berbatova. Londýnský celek v lize tápe, po porážce s Liverpoolem 0:3 je v tabulce až sedmnáctý. Proti Slavii však zůstává velkým favoritem. "Určitě to zvládneme," nepochybuje Jol.

Zápas začíná ve 21 hod., řídí ho norský sudí Skjerven. Přímý přenos vysílá Eurosport.

Reklama

Související témata: