Hlavní obsah

Nemáme se za co stydět, shodují se v Liberci

Ani potřetí v letošních pohárových zápasech fotbalisté Liberce na domácí půdě neinkasovali. Stejně jako proti Spartaku Moskva a CZ Bělehrad uhájil ve čtvrtek brankář Marek Čech čisté konto i proti FC Sevilla. Hráče českého mistra však trochu mrzelo, že ani jednou nepokořili gólmana španělského celku.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Liberecký Jan Holenda před Escudém z FC Sevilla.

Článek
Fotogalerie

Nejblíže ke skórování měl Jiří Bílek, který nastřelil břevno: "Říkal jsem si, že to napálím, jako to půjde. Škoda, že to tam nespadlo, chyběly jen centimetry. Celkově jsme byli lepší. Nemáme se ale za co stydět. Vypracovali jsme si čtyři šance, soupeř jen jednu. Zaplaťpánbůh za ten bod, i když vítězství by bylo příjemnější. Sevilla je přední evropské mužstvo a málokdo ji asi porazí," předpovídal liberecký záložník.

Výborný výkon odvedl na pravém okraji obrany Peter Šinglár: "Jako tým jsme hráli v defenzívě velmi dobře. Napadali jsme soupeře a do vážnějšího ohrožení naší branky jsme ho nepustili. Zápas nás stál množství sil, ale jsme na náročný program už zvyklí. Je mi líto, že jsme ztratili dva body, ale pořád jsme samozřejmě ve hře o postup ze skupiny. Avšak nemá smysl spekulovat, rozhodne se až v prosinci."

Útočník Zbyněk Pospěch přidal poznatek: "Rozhodčí neměl stejný metr na útočníky a obránce, takže jsme to měli moc těžké."

Reklama

Související témata: