Hlavní obsah

Neuvěřitelný gól rozhodl šlágr, z brankáře je nešťastník

Amsterdam/Praha

Trapas roku! Gólman Feyenoordu se chtěl ve šlágru nizozemské ligy vytáhnout, místo toho spáchal hrubku a je za nešťastníka. Ve šlágru nesmiřitelných rivalů v nizozemské lize pak Ajax vyhrál 3:0. Podívejte se na neuvěřitelný gól, kterým gólman nastartoval Ajax k vítězství.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Neuvěřitelný gól rozhodl šlágr v NizozemskuVideo: sntv

 
Článek

V Nizozemsku neexistuje větší šlágr, fanoušci obou klubů se nesnášejí a výhra má pro fanoušky cenu zlata. Je jasné, že každý z hráčů se chce ukázat. Brankář Feyenoordu Justin Bijlow však na poslední měření sil rád vzpomínat nebude. Za stavu 0:0 mu totiž rána Frenkieho de Jonga z hranice vápna prošla mezi nohama.

Přitom vše vypadalo, že brankář střelu v pohodě lapí do koše. Jenže mičuda před smutným hrdinou skočila, dostal jesle a míč se kutálel do sítě. Bijlow se sice tygřím skokem snažil ostudu zažehnat, zákrok však přišel až za brankovou čarou a Ajax vedl. Nakonec zápas vyhrál jasně 3:0. Ajax je po 10. kole na druhém místě tabulky, když ztrácí na vedoucí PSV pět bodů, Feyenoord je třetí a za lídrem zaostává o deset bodů.

Reklama

Související témata: