Hlavní obsah

Podzimním mistrem německé ligy jsou Brémy

BRÉMY

Až branka čtyři minuty před koncem zápasu zajistila Werderu Brémy titul podzimního krále německé fotbalové ligy. Díky trefě Nalda porazily Brémy hráče Wolfsburgu 2:1 a jen o skóre se dostali před Schalke. Do jarní části sezony tak vstoupí z prvního místa.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Brémy šly za svým cílem od začátku a již v 17. minutě se prosadil záložník Jensen. Jenže hosté nerezignovali a ještě do poločasu vyrovnali brankou Boakyeho. Stav 1:1 vydržel až do závěru utkání, kdy se prosadil obránce Naldo při své oblíbené činnosti, střelbě z přímého kopu.

Již na šesté místo se dostali fotbalisté Leverkusenu poté, co vyhráli na hřišti Dortmundu 2:1. Brankami se na vítězství podíleli útočník Voronin, který po přihrávce Friera již nemohl minout, a střídající Kiessling. Jeho branka se ukázala jako vítězná, jelikož Amedick ještě pět minut před koncem hlavou snížil. Český útočník Michal Papadopulos nebyl ani na lavičce Leverkusenu.

Německo - 17. kolo:
Brémy - Wolfsburg 2:1 (17. Jensen, 86. Naldo - 41. Boakye), Dortmund - Leverkusen 1:2 (85. Amedick - 24. Voronin, 74. Kiessling).
Tabulka a statistiky soutěže

Reklama

Související témata: