Hlavní obsah

Rozehnalovi by prý nevadilo odejít z PSG, tvrdí ve Francii

Obránci české fotbalové reprezentace Davidu Rozehnalovi by prý nebylo proti mysli odejít z klubu Paris Saint Germain, do kterého přestoupil loni v létě a který teď prožívá hlubokou krizi. Zmínky o tom se objevily ve francouzském tisku i na specializovaných webových stránkách.

Článek

Le Parisien už po pohárovém utkání PSG v Mladé Boleslavi začátkem měsíce (0:0) napsal, že několik hráčů jako Rothen, Kalou, Cissé, Pancrate nebo Rozehnal by se nebránilo odchodu, kdyby se naskytla dobrá příležitost.

Rozehnal pak údajně českým novinářům naznačil, že má v plánu klub opustit. Podle serveru PSG online mají první čtyři špatné vztahy s trenérem Guyem Lacombem a Rozehnal připouští, že prožívá nejhorší momenty v kariéře.

Server PSGteam dává najevo, že ani Rozehnal není pod Lacombem plně spokojen. "Je nepochybně unaven pendlováním mezi posty ofenzivního středopolaře a středního obránce a údajně projevil určitou rozmrzelost. Zdá se, že jeho budoucnost v mužstvu velmi závisí na tom, zda se Lacombe udrží, nebo ne," napsal autor.

PSG je mezi dvaceti kluby francouzské ligy na 15. místě a od sestupového pásma ho dělí jen dva body.

Reklama

Související témata: