Hlavní obsah

Aston Villu stále přitahuje Defoe, Baroš v ohrožení

BIRMINGHAM

Českému fotbalovému útočníkovi Milanu Barošovi možná v Aston Ville od ledna výrazně vzroste konkurence. Trenér Martin O'Neill podle anglických médií intenzivně zvažuje možnost angažovat anglického reprezentanta Jermaina Defoea z Tottenhamu Hotspur, za hráče je údajně ochoten uvolnit až 12 miliónů liber (téměř 500 miliónů korun).

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Milan Baroš

Článek

V úterý Aston Villa sehraje ligový duel právě na hřišti Tottenhamu, Defoe však kvůli pochroumanému kolenu zřejmě nenastoupí. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je delší dobu nespokojený se svojí pozicí v Tottenhamu, kde většinou začíná zápasy jen na lavičce náhradníků, protože před ním v útoku dostávají přednost Robbie Keane s Dimitarem Berbatovem.

O Defoea, který za Anglii odehrál 21 zápasů a vstřelil tři branky, se nedávno ucházel i Manchester United. Na soupisce Aston Villy, která nyní figuruje na desátém místě v lize, jsou vedle Baroše další čtyři útočníci: Chris Sutton, Juan Pablo Angel, Luke Moore a Gabriel Agbonlahor. Pokud by Defoe do klubu z Birminghamu opravdu zamířil, musel by mu zřejmě některý ze současných útočníků uvolnit pozici.

Reklama