Hlavní obsah

Fiorentina nepustí Ujfalušiho do Sevilly ani jinam

FLORENCIE/SEVILLA

Opora zadních řad fotbalového klubu AC Fiorentina Tomáš Ujfaluši nikam v nejbližší době neodejde. Vyplývá to z prohlášení sportovního ředitele klubu Panatalea Corvina. "O tomto hráči s nikým nejednáme. Není na prodej v lednu a bude velmi obtížné získat ho i v červnu," cituje ho z italských médií ČTK.

Článek

"O zájmu Sevilly, AC Milán i dalších klubů víme delší čas. V současné sobě jednáme s Fiorentinou o prodloužení Tomášovy smlouvy ve Florencii, kterou tam má ještě na rok a půl. Jeho odchod by byl možný pouze za podmínky dohody Fiorentiny s jiným klubem a nabídka by musela být zajímavá pochopitelně i pro Tomáše, který má ve Florencii velmi dobré postavení a dělá i zástupce kapitána," řekl Právu Ujfalušiho manažer Dalibor Lacina, který je jediným, kdo má plné kompetence jednat o jeho fotbalových záležitostech.

Svůj vztah ke klubu deklaroval i tím, že zůstal, když byla Fiorentina potrestána v souvislosti s korupční aférou v italském fotbale. Plně respektujeme stav, který je," pokračoval Lacina.

Ve Florencii jsem maximálně spokojený a nemám důvod nikam spěchat. Chápu, že nejen v Itálii média spekulují o tom, kdo by kam mohl jít, ale já plně respektuji rozhodnutí mateřského klubu," řekl Právu Tomáš Ujfaluši, který momentálně pobývá s rodinou doma na Moravě.

"Vánoce byly skvělé, byl jsem celý rok hodný, takže jsem dostal spoustu krásných dárků. S rodinou strávíme v kruhu nejbližších i Silvestr. Doma mohu být do 1. ledna, pak se vracím do Florencie," dodala opora české reprezentační obrany.

Reklama

Související témata: