Hlavní obsah

Kapitán londýnské Chelsea Terry je po operaci zad

Kapitán fotbalistů Chelsea John Terry se podrobil operace zad, při níž mu lékaři ve Francii odstranili poraněnou ploténku. Vedení anglického mistra dnes pouze oznámilo, že zákrok byl úspěšný. Kdy by se mohl reprezentační obránce vrátit do hry, zástupci Chelsea neuvedli.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Petr Čech (vpravo) se spoluhráčem z Chelsea Johnem Terrym na reklamní akci v Praze

Článek

O chystané operaci Terryho řekl novinářům v úterý trenér José Mourinho. "Nevím, jak dlouho bude mimo. Mohou to být tři týdny nebo tři měsíce, opravdu nevím," uvedl Mourinho po utkání s Readingem.

Posteskl si, že tým je bez Terryho a gólmana Petra Čecha v obraně výrazně zranitelnější. "Chci mít Johna zpátky co nejdříve," uvedl kouč Chelsea, která v uplynulých třech zápasech dostala dohromady šest branek.

Terry musel kvůli potížím se zády vynechat poslední čtyři utkání. Chelsea by chtěla podle britských médií oslabenou defenzivu vyztužit lednovým příchodem Micaha Richardse z Manchesteru City, jeho trenér Stuart Pearce však ve čtvrtek prohlásil, že to nepřipadá v úvahu. Bohatý londýnský klub prý nabízel za hráče anglické jedenadvacítky 18 miliónů liber.

Reklama

Související témata: