Hlavní obsah

Barcelona jen remizovala, v čele zůstala Sevilla

MADRID

Fotbalisté Barcelony šanci na postup do čela španělské první ligy, kterou jim svým sobotním zaváháním nabídl lídr tabulky ze Sevilly, nevyužili. V neděli pouze remizovali na hřišti Getafe a na vedoucí celek soutěže ztrácejí dva body.

Článek

Barcelona se musela na půdě soupeře obejít bez distancovaných hvězd Ronaldinha a Deka a nakonec byla za remízu ráda. Skóre zápasu otevřel v 54. minutě domácí Guiza, konečnou podobu výsledku stanovil dvacet minut před koncem Xavi.

Pět bodů stále na vedoucí Sevillu ztrácí Real Madrid, který dnes neuspěl na půdě Deportiva La Coruňa. Domácí dostal už v desáté minutě do vedení Capdevila a jedenáct minut po přestávce pak Hidalgo zvýšil na konečných 2:0.

Španělsko - 17. kolo
Betis Sevilla - Vigo 1:0 (60. Sobis), Espaňol Barcelona - Huelva 0:1 (56. Muňoz), Getafe - FC Barcelona 1:1 (54. Guiza - 70. Xavi), Levante - Santander 2:0 (63. Camacho, 77. Kapo), Mallorca - Bilbao 1:3 (82. vlastní Exposito - 30. a 53. Urzaiz, 84. Etxebarria), Deportivo La Coruňa - Real Madrid 2:0 (10. Capdevila, 56. Hidalgo), Villarreal - Valencia 0:1 (74. Angulo).
TABULKA

Reklama

Související témata: