Hlavní obsah

Aston Villa Baroše do Chelsea bez náhrady nepustí

LONDÝN

Odchod fotbalového reprezentanta Milana Baroše z Aston Villy se nejméně na týden odkládá. Představitelé jeho současného klubu a londýnské Chelsea se zatím nedomluvili na přestupu útočníka Shauna Wrighta-Phillipse opačným směrem, a tak zatím sešlo i z případného stěhování českého útočníka.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Milan Baroš

Článek

Podle Pasky v úterý pokračovala jednání, ale Aston Villa nechce v probíhající soutěži snížit počet svých útočníků, a tak zatím Baroše neuvolnila.

"Klub chce získat v případě uvolnění Milana jednoho hotového útočníka, ale to se zatím nepodařilo. Jednání se proto zatím odkládají na příští týden," uvedl Paska pro ČTK.

Informace o možném odchodu trápícího se reprezentačního útočníka do londýnského velkoklubu přinesl v sobotu list The Daily Mirror. Další britská média později přispěchala s informací, že by se Baroš mohl stát součástí transferu Wrighta-Phillipse z Chelsea do Aston Villy.

Podle jiných zpráv má český útočník nejdříve zamířit na půlroční hostování bez ohledu na další přesuny a získat opci pro další setrvání.

Reklama

Související témata: