Hlavní obsah

Trenér Capello: Beckham už si za Real nezahraje

MADRID

Fotbalista David Beckham si už za Real Madrid zřejmě nezahraje a celou jarní část sezóny absolvuje ve španělském velkoklubu bez zápasového vytížení. Tvrdí to alespoň trenér Realu Madrid Fabio Capello, který řekl, že bývalý anglický kapitán s Realem může trénovat, ale v zápasech již nenastoupí. Důvodem je Beckhamova dohoda s americkým klubem Los Angeles Galaxy, kam hráč zamíří v létě.

Foto: REUTERS

David Beckham si už zřejmě v Realu ani neškrtne

Článek

"Beckham může s týmem trénovat, ale nebude hrát," řekl Capello na dnešní tiskové konferenci. "Je to profesionál, ale když má hráč smlouvu někde jinde, tak s ním již nemůžete počítat. Je už myšlenkami jinde," dodal italský trenér. Na otázku, zda tedy pošle pravděpodobně nejslavnějšího fotbalistu světa na hostování, Capello ironicky odpověděl: "Na to se budete muset zeptat Beckhama."

Jedenatřicetiletý pravý záložník se rozhodl neprodloužit smlouvu s Realem, která mu vyprší v červnu, a stane se tak volným hráčem. Ujistil nicméně, že bude ve zbytku sezóny stoprocentně připraven. Capello však nyní prohlásil, že rozhodnutí zůstat v Realu ještě šest měsíců bylo čistě hráčovo a nikoliv klubu.

Reklama

Související témata: