Hlavní obsah

Baroše prý dělí od přestupu do Lyonu už jen hodiny

LYON

Přestup fotbalisty Milan Baroše z Aston Villy do Olympique Lyon je prý už jen otázkou času. Sportovní ředitel francouzského klubu Bernard Lacombe řekl, že českého útočníka získá pravděpodobně v podnělí, nebo v úterý. "Nemohu to říci přesně, ale do 72 hodin by měl být naším hráčem," řekl Lacombe, bývalý vynikající útočník.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Milan Baroš

Článek

Také britské deníky se shodují v tom, že Barošův odchod z Aston Villy je doslova na spadnutí. The Sun spekuluje o částce pět miliónů liber, tedy 211 milionů korun, které bude muset Lyon zaplatit. Prezident klubu Jean-Michel Aulas však v sobotu naznačil, že hodlá Aston Ville nabídnout na výměnu norského útočníka Johna Carewa.

Klub, který už šestý rok vládne francouzskému fotbalu a sklízí úspěchy i v Lize mistrů, intenzivně hledá posilu pro útok. Karim Benzema a Sylvain Wiltord jsou dlouhodobě zraněni a trenér Gérard Houllier si už dříve vyhlédl Baroše, jehož dobře zná ze společného působení v Liverpoolu.

Pětadvacetiletý český útočník se v Aston Ville nijak výrazně neprosadil a trenér Martin O´Neill se jeho odchodu nebrání. Hráčův agent Pavel Paska už dříve prohlásil, že rozhodnutí padne v tomto týdnu.

Reklama

Související témata: