Hlavní obsah

Beckham v Realu zůstane až do konce sezóny

MADRID

Záložníka Davida Beckhama, který v létě přestoupí do Los Angeles Galaxy, v Realu Madrid sice v nejbližších měsících vůbec nečeká světlá budoucnost, ale sezónu určitě dokončí v královském klubu. Sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič prohlásil, že předčasné uvolnění Beckhama nepřichází v úvahu, i když si prý ve sněhobílém dresu příliš nezahraje.

Článek

"Má tady pořád ještě na šest měsíců smlouvu, musí ji dokončit," citovala Mijatoviče agentura AP. Bývalý kapitán anglické reprezentace v Realu zažívá krušné období: jakmile 11. ledna oznámil, že po sezóně odejde do zámoří, v Madridu s ním jako by přestali počítat a Beckham od té doby nenastoupil.

Trenéra Fabia Capella rozzlobilo, že Beckham údajně vyjednával za zády Realu, a naznačil, že si pod ním fotbalový miliardář už nezahraje. Přestože později svá vyjádření mírnil.

Ale z Mijatovičových slov je patrné, že Beckham se na hřiště už mnohokrát nepodívá. "Máme tady nadějné mladé hráče a myslím, že oproti němu (Beckhamovi) teď mají výhodu. Budoucnost Realu je důležitější než hráči, kteří zde strávili mnoho let," dodal Mijatovič.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články