Hlavní obsah

Monako v osmifinále poháru prohrálo se Sochaux

MONAKO

Fotbalisté Monaka vypadli z Francouzského poháru, když v úterý v osmifinále prohráli doma se Sochaux 0:2. Monaku nepomohl ani český útočník Jan Koller, který nastoupil do druhého poločasu, na svou branku z posledního ligového utkání však nenavázal. Jeho reprezentační spoluhráč Jaroslav Plašil se neobjevil ani na lavičce náhradníků.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Jaroslav Plašil v dresu Monaka.

Článek

Výhra Sochaux po trefách Pitaua a Le Talleca potvrdila postavení obou celků v tabulce francouzské ligy. Zatímco vítězové jsou šestí a drží se v nejtěsnějším kontaktu se špičkou, Monako je po špatném vstupu do sezony až čtrnácté.

Špatné výsledky mají také hráči Paris St. Germain, kteří jsou v lize ještě dvě příčky za Monakem. Pařížané však do čtvrtfinále poháru postoupili zásluhou vítězství 1:0 nad Valenciennes, o které se postaral uruguayský útočník Rodriguez gólem z 55. minuty. Celé utkání v dresu PSG odehrál český obránce David Rozehnal.

Francouzský pohár - osmifinále
Monako - Sochaux 0:2, Montpellier (II. liga) - Vannes (am.) 0:2 po prodl., Libourne (am.) - Sedan 1:2, Paris St. Germain - Valenciennes 1:0.

Reklama

Související témata: