Hlavní obsah

Fotbalista Reyes nechce z Realu zpátky do Arsenalu

Španělský fotbalový útočník Jose Antonio Reyes z Realu Madrid se nehodlá vracet do Anglie. Třiadvacetiletý hráč hostuje v Realu od loňského srpna z Arsenalu a v červnu by se měl vrátit. Do Londýna se mu ale už nechce.

Článek

"Za tu dobu, co tu jsem, mi Real hodně přirostl k srdci," citoval hráče britský deník The Sun. Real za něj poslal vloni do Londýna záložníka Julia Baptistu. Pětadvacetiletý Brazilec byl již delší dobu v hledáčku Arsenalu a po čase se prosadil do sestavy "Kanonýrů". Není proto vyloučeno, že oba hráči v současných působištích zůstanou.

"Konec sezóny se blíží a já teď musím dokázat, že jsem pro tým platný," uvedl Reyes. Míní si, že v Realu zůstane. "Nebojím se, že bych musel odejít. Cítím ze strany klubu důvěru, ta je navíc vzájemná," řekl odchovanec Sevilly.

V Arsenalu strávil dvě sezóny, ale nikdy se nestal nastálo členem základní sestavy. Přesto se probojoval do španělského národního týmu. Ani to jej ale nezviklalo k tomu, aby zůstal. "Vždycky jsem chtěl hrát v Realu, a tak tu prostě chci zůstat," dodal.

Reklama

Související témata: