Hlavní obsah

Ulihrach uvažuje, kam se o víkendu vydá

PRAHA

Český tenista Bohdan Ulihrach byl zbaven všech obvinění z dopingu a už se pilně chystá na návrat na světové dvorce. V pondělí najel na dvoufázový trénink a už o víkendu se představí na turnaji ATP Tour. Ještě není rozhodnut, kam se vydá. Na výběr má Amsterodam nebo Stuttgart.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Bohdan Ulihrach slaví spolu se šéfem českého tenisu Ivo Kaderkou své očištění.

Článek

Tam se buď zařadí do kvalifikace, nebo... "Mohl bych dostat i volnou kartu," byl nadšen bývalý 22. hráč světa, který včera poprvé přiznal, že ani nevrátil prize-money 43 700 dolarů, což měl učinit po udělení trestu.

Otázkou zůstává, zda bude od ATP vymáhat ušlý zisk a náklady na právníky. Minulý týden Právu řekl, že o žalobě neuvažuje. "Asi se teď budu výkonnostně trochu hledat," připustil, že kvůli nedostatku zápasů může zpočátku prohrávat v prvních kolech.

Zástupci ATP momentálně řeší, jaké žebříčkové postavení bude mít. "Asi to bude něco podobného, jako kdybych byl zraněný," přemítal Ulihrach, jemuž jako první poslal esemseku s gratulací Slovák Hrbatý. "Bóďa se do podzimu vrátí do stovky," má ale jasno jeho kouč Martin Nekola.

Reklama