Hlavní obsah

Sionko chce kvůli trenérovi opustit Glasgow Rangers

GLASGOW

Fotbalový záložník Libor Sionko stále touží opustit skotský velkoklub Glasgow Rangers, přičemž jeho rozhodnutí nahrává i fakt, že s ním podle jeho slov trenér týmu Walter Smith vůbec nehovoří. Přestože mu ze stávajícího kontraktu zbývá na stadionu Ibrox odehrát ještě rok, kvůli vztahu se Smithem cítí, že musí odejít.

Článek

Od ledna, kdy bývalý kouč skotské reprezentace Rangers převzal, dostal Sionko důvěru pouze třikrát. S třicetiletým českým hráčem však Smith od té doby mluvil pouze jednou. "To je pravda. Mluvil jsem s ním za celou tu dobu pouze jednou, když jsem se vrátil z přátelského zápasu národního týmu v Belgii. Jen mi řekl, že na zápas koukal v televizi, a to bylo za těch šest měsíců všechno," uvedl Sionko v listu Daily Record.

Toto období nebylo pro ostravského rodáka jednoduché. "Pokud by to tak mělo pokračovat, raději bych změnil klub," přiznal Sionko. "Pokud mi pan Smith řekne, že mi dá šanci a počítá se mnou, tak zůstanu. Ale pokud takový příslib mít nebudu, pak je lepší přestoupit. A moc nevěřím tomu, že by se má situace měla zlepšit," dodal český středopolař.

Sionko potvrdil, že se o něj zajímá několik francouzských klubů. "Vím o zájmu Paris Saint Germain, ale to bylo už v zimě. A St. Etienne? Nevím, jestli to stále platí, dosud se však konkrétněji ozvalo pouze Toulouse," konstatoval.

Reklama

Související témata: