Hlavní obsah

Zenit odmítl nabídku z Anglie na 19 miliónů liber za Aršavina

PETROHRAD

Cena ruského fotbalového útočníka Andreje Aršavina neustále roste. Podle posledních informací se o jeho angažování pokoušel nejmenovaný anglický celek, ale neuspěl ani s částkou 19 miliónů liber (asi 560 miliónů korun). Již v minulých dnech Aršavinův zaměstnavatel Zenit Petrohrad odmítl nabídku Barcelony znějící na 12 miliónů liber.

Článek

"Barcelona neuspěla s 12 milióny a nyní Zenit odmítl i nabídku 19 miliónů od jednoho z anglických celků," uvedl Aršavinův agent Dennis Lachter pro britský deník Daily Express. "Zenit teď požaduje 24 miliónů liber (asi 707 miliónů korun). Zájemce o Andreje se tak musí této částce alespoň přiblížit. Věřím, že se takový klub najde. Ovšem týmy, které se o Andreje zajímají, musejí nejprve prodat některého ze svých hráčů," dodal.

Aršavin se stal jedním z hitů přestupového období díky vynikajícím výkonům na mistrovství Evropy, kde pomohl Rusku do semifinále. Aktuálně o něj projevilo zájem hned několik velkoklubů. Nejvíce je aktivní Barcelona, do hry údajně vstoupily také londýnské celky Chelsea a Arsenal. Ten navíc může přijít o útočníka Adebayora, kterého bude potřebovat nahradit.

Reklama

Související témata: