Hlavní obsah

Košice dál kráčejí slovenskou ligou bez ztráty bodu

BRATISLAVA

Rychlá branka českého záložníka Jana Broschinského rozhodla o výhře Nitry nad Prešovem v 5. kole slovenské fotbalové ligy. Liberecký odchovanec se trefil už po necelých šesti minutách hry. Tým českého trenéra Pavla Malury se bodově dotáhl na třetí Slovan Bratislava. Bez ztráty bodu proplouvají nadále soutěží Košice, ale výhru nad předposledními Zlatými Moravci vybojovaly díky dvěma penaltám.

Článek

Na tréninku Dunajské Stredy se sice v uplynulém týdnu zle poškorpila pětice Kamerunců se zbytkem tamější početné cizinecké legie, na hřišti byla ovšem řevnivost zapomenuta. Ružomberok s český útočníkem Jiřím Maškem na hrotu a trenéry Michalem Bílkem a Zdenko Frťalou na lavičce dlouho nad Dunajskou Stredou vedl, ale Kamerunec Kweuke v poslední minutě svým druhým gólem v zápase vyrovnal na 2:2.

Slovensko - 5. kolo:
Banská Bystrica - Dubnica 1:0 (65. Ďurica) , Košice - Zlaté Moravce 2:1 (35. a 42 Kolbas obě z pen. - 87. Ščepko), Nitra - Prešov 1:0 (6. Broschinský), Ružomberok - Dunajská Streda 2:2 (35. Bakoš, 42. Kučka - 4. a 90. Kweuke).

Reklama

Související témata: