Hlavní obsah

Koller znovu skóroval a zařídil Samaře výhru nad Chimki

Český fotbalista Jan Koller začíná v ruské lize plnit pověst obávaného kanonýra a po delším čekání na první branku se nyní zapsal mezi střelce v druhém utkání po sobě. Samaře v neděli pomohl k vítězství 3:0 nad Chimki Moskva jedním gólem, na dalších dvou brankách se podílel. I díky němu je Samara v neúplné tabulce na čtvrtém místě.

Článek

Samara na branku proti poslednímu celku tabulky čekala hodinu hry, než Koller využil zaváhání obrany a otevřel skóre. O chvíli později vybojoval přímý kop, z kterého zvýšil obránce Budylin. V závěru Koller unikal obraně, ale faulem ho zastavil hostující brankář Berezovskij a uviděl červenou kartu. Pokutový kop proměnil Bober.

S Kollerem odehrál celé utkání v dresu Samary i český záložník Jiří Jarošík. Vidět byl i Marek Čech, který při premiéře v brance Lokomotivu Moskva udržel nulu, přestože jeho nový celek hrál od 16. minuty o deseti. Výrazně se tak podílel na výhře 1:0 na hřišti Nalčiku.

Důležitou výhru si připsala vedoucí Kazaň, když díky brance Rebrova z druhé minuty utkání porazila 1:0 svého pronásledovatele Dynamo Moskva, před kterým má nyní náskok devíti bodů. Pro Kazaň to bylo jedenácté utkání v řadě bez prohry.

Rusko - 21. kolo:
CSKA Moskva - Vladivostok 4:1, Jaroslavl - Perm 1:2, Kazaň - Dynamo Moskva 1:0, Nalčik - Lokomotiv Moskva 0:1, Samara - Chimki 3:0.

Reklama

Související témata: