Hlavní obsah

Příbramští Fantiš s Mišůnem budou trénovat s Celtikem

PRAHA

Příbramští fotbalisté Antonín Fantiš a Milan Mišůn dnes odletěli do skotského Glasgowa, kde se příští týden zapojí do tréninkového procesu místního Celtiku. Talentovaní hráči tak budou bojovat o angažmá ve slavném celku, který podle hráčského agenta Ondreje Chovance o oba fotbalisty výrazně usiluje.

Článek

"Skotský velkoklub oba hráče sleduje delší dobu a má o ně skutečně velký zájem. Skotové vědí, že je má v hledáčku i AC Milán a neradi by, aby je někdo předběhl. Proto je okamžitě pozvali," uvedl Chovanec na stránkách své agentury. "Budou se připravovat normálně s prvním týmem pod vedením kouče Gordona Strachana a v neděli se podívají na zápas Celtiku na stadiónu Hibernian," dodal Chovanec.

Osmnáctiletý Mišůn a o dva roky mladší Fantiš patří k velkým talentům českého fotbalu. Oba v této sezoně nastoupili k většině zápasů Příbrami a svými výkony pomáhají nováčkovi v boji o udržení. Mišůn, který nastupuje převážně na levém kraji obrany, dokonce již zaznamenal svou první ligovou branku, když v 5. kole pokořil obranu Liberce.

Útočník Fantiš pak zaujal v posledním podzimním kole, v němž na levé straně zálohy ubránil slávistu Krajčíka a přispěl tak na hřišti vedoucího týmu k bezbrankové remíze. Právě toto utkání z hlediště sledovali skauti Celtiku a AC Milán.

Reklama