Hlavní obsah

Necid vstřelil první gól v dresu CSKA, stačilo mu devět minut

Fotbalový útočník Tomáš Necid už o svém střeleckém umění přesvědčil i v novém působišti CSKA Moskva. V pondělním přípravném utkání totiž zpečetil výhru ruského armádního celku 2:0 proti poslednímu týmu izraelské ligy Maccabi Ramat Gan, s nímž se CSKA utkal v rámci svého soustředění na Blízkém východě.

Článek

Bývalý útočník pražské Slavie, který je po podzimní části české ligy s jedenácti přesnými trefami jejím nejlepším střelcem, přitom na hřiště přišel až devět minut před závěrečným hvizdem na místo hvězdného brazilského kanonýra Vágnera Loveho, ale v závěru potvrdil vítězství CSKA. Své první trefy v moskevském dresu se dočkal hned ve druhém utkání, minulý čtvrtek se proti Maccabi Netanja ještě neprosadil.

Devatenáctiletý český reprezentant navázal na úvodní trefu Jurije Žirkova. Společně s Necidem přišel na hřiště na pokyn brazilského trenéra Zika i druhý český krajánek ve službách CSKA Luboš Kalouda, který se po loňském přestupu z Brna zatím v týmu ruských vicemistrů i vinou zranění třísel neuchytil a zatím hrál spíše za rezervní mužstvo.

Reklama

Související témata: