Hlavní obsah

VIDEO: Baroš řádí dál, gólem opět zařídil výhru Galatasaraye

PRAHA

Český fotbalový útočník Milan Baroš i nadále řádí v nejvyšší turecké fotbalové lize. Ve 28. kole zařídil výhru svého Galatasaraye Istanbul nad Büyüksehirem 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil Baroš v 66. minutě a s devatenácti zásahy si upevnil první příčku v tabulce střelců.

Článek

Před dvěma týdny ohromil rodák z Vigantic Turecko excelentními nůžkami, díky nimž Galatasaray porazil Gaziantepspor. V neděli se stal Baroš opět mužem zápasu. Jeho branka sice nebyla tak výstavní, týmu z Istanbulu však opět přinesla tři body.

Nejvýrazněji se pod akci podepsal Barošův konžský parťák v útoku Shabani Nonda. Bývalý hráč AS Řím převzal na pravé straně míč od jednoho ze záložníků, zbavil se dvou bránících hráčů, vnikl do pokutového území a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Baroše. Pro českého ex-reprezentanta nebyl problém zasunout míč do prázdné branky.

Galatasaray je šest kol před koncem ligy na čtvrtém místě. Na třetí Trabzanspor ztrácí dva body a na druhý Besiktas čtyři body. Na první příčce je po osmadvaceti kolech stále Sivasspor, na který Galatasaray ztrácí bodů šest.

Reklama

Související témata: