Hlavní obsah

Samara bez Kollera prohrála i v ruské lize s Permem

MOSKVA

Fotbalisté Samary ve druhém utkání po sobě postrádali Jana Kollera a neuspěli. V ruské lize v neděli podlehli v Permu 0:2 po gólech Bulhara Kuševa a Brazilce Jeana Carlose.

Foto: Sport.cz

Jan Koller v dresu Samary opět nenastoupil.

Článek

Koller, jenž má údajně zraněné koleno, nenastoupil už ve čtvrtek v třetím předkole Evropské ligy na půdě irského St. Patrick's, kde Samara prohrála 0:1. V Permu na rozdíl od pohárového zápasu chyběl v sestavě také záložník Jiří Jarošík.

O Kollera se začala zajímat konkurenční Kazaň, kterou čeká na podzim start v Lize mistrů, ale podle všeho není vyloučen ani jeho návrat do české ligy. Hráčův agent Pavel Paska listu Sovětskij sport řekl, že v úterý bude o budoucnosti nejlepšího střelce v historii české reprezentace jednat v Moskvě se zástupci Samary.

"Chceme si vyjasnit, jaké záměry s Janem mají," uvedl Paska podle ruského deníku. Koller působí v Křídlech sovětů od loňského léta a smlouvu má do konce tohoto kalendářního roku. "Potřebujeme vědět, jestli chtějí, aby zůstal. Když ne, dohraje v klubu sezónu a pak se vrátí a bude hrát doma," prohlásil fotbalistův manažer.

Ruská fotbalová liga - 16. kolo:
Perm - Samara 2:0.

Reklama

Související témata: