Hlavní obsah

Fotbalista Polák se v Anderlechtu pohádal s trenérem

Český fotbalový reprezentant Jan Polák se dostal do sporu se svým trenérem v Anderlechtu Brusel Ariëlem Jacobsem. Ten se rozčiloval kvůli Polákově ztrátě míče v sobotním utkání belgické ligy s Waregemem a český záložník si to s ním šel vyříkat z očí do očí. Oba od sebe musel odtrhnout až asistent trenéra. Incident však údajně nebude mít žádnou dohru. Informoval o tom belgický tisk.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Jan Polák na srazu reprezentace

Článek

"Naštvala mě zbytečná ztráta míče těsně před koncem, ale teď už je to pro mě historie," uvedl Jacobs po vítězství 2:0 nad Waregemem. "Rozhodně nemám s Polákem žádný problém," dodal s tím, že Poláka nominoval k odvetnému utkání 4. předkola Ligy mistrů s Lyonem, ve kterém se Anderlecht bude pokoušet o nemožný úkol dohnat čtyřgólový náskok soupeře.

Proti Lyonu by si mohl zahrát i Ondřej Mazuch, který si v souboji s Waregemem odbyl premiéru v dresu Anderlechtu. Český stoper odehrál celé utkání a pomohl udržet čisté konto. "Byl jsem hodně nervózní, ale po několika minutách to ze mě spadlo," uvedla letní posila z Fiorentiny. "Jsem s výkonem spokojený, komunikace i obrana byly dobré. Ale pořád to ještě nebyl skutečný Mazuch," dodal český mládežnický reprezentant.

Reklama