Hlavní obsah

Fotbalista Skácel je stále bez angažmá

HRADEC KRÁLOVÉ

Fotbalový záložník Rudolf Skácel dál hledá nové angažmá. Pro ČTK v úterý popřel informace zahraničních internetových serverů, že se stal hráčem Debrecínu. Třicetiletý mistr Evropy do jednadvaceti let z roku 2002 trénuje na českém území a se žádným zájemcem o své služby se ještě nedomluvil. S maďarskými funkcionáři prý nikdy ani nejednal.

Článek

Skácel se zprávu o svém "přestupu" dozvěděl od otce a kamarádů dnes ráno. "Jen jsem žasnul, kde se ty informace berou. Kamarádi mi říkali: 'Ty ani nedáš vědět, že jdeš někam hrát', a já vůbec nevěděl, co tím myslí," vyprávěl záložník, který pětkrát oblékl reprezentační dres.

Ve skutečnosti prý zatím pobývá ve své vlasti a poctivě trénuje, aby byl připraven na chvíli, kdy jako volný hráč naskočí do nějakého klubu. Pravdivé podle něj nebyly ani dřívější informace, že vyjednával o angažmá v Mnichově 1860. "V tomto případě sice nějak kontaktovali funkcionáři mého manažera, ale mně se zatím do druhé ligy nechtělo. Nikdy se to nedostalo do roviny, že by se mluvilo o smlouvě," prohlásil Skácel, který hrál už v pěti zahraničních soutěžích.

Ze Slavie odešel před šesti lety do Marseille, poté působil v Panathinaikosu Atény, nejúspěšnější období zažil později v Heart of Midlothian, druholigovém anglickém Southamptonu a loni byl na úspěšném hostování v Hertě Berlín. Návrat do Southamptonu ale nebyl dlouhý, od konce května si hledá angažmá, od léta je navíc volným hráčem.

Reklama

Související témata: