Hlavní obsah

VIDEO: Baroš pálí ostrými dál, dvěma góly sestřelil v derby Besiktas

ISTANBUL/PRAHA

Český fotbalista Milan Baroš si přenesl výtečnou formu z reprezentace i do svého působení v tureckém Istanbulu. Galatasaray porazil v městském derby Besiktas 3:0 a na výhře měl lví podíl právě Baroš, který se blýskl dvěma brankami. Galatasary tak má po pěti odehraných kolech plný počet bodů a je první s tříbodovým náskokem na Fenerbahce. To má ale odehráno o zápas méně.

Článek

Galatasaray šel proti Besiktasi, za který odehrál celý zápas Tomáš Sivok, do vedení už ve čtvrté minutě zásluhou Mustafy Sarpa. Po změně stran přišly chvíle vigantického rodáka, který trefami v 65. a 80. minutě uzavřel skóre na konečných 3:0.

Baroš tak v letošní sezóně turecké ligy nastřílel už čtyři branky a usadil se v čele tabulky střelců. Nejlepším kanonýrem soutěže se čerstvý otec stal již v minulém ročníku.

Sedmadvacetiletý útočník si do Turecka přenesl střeleckou formu z reprezentace. Na Tehelném poli proti Slovensku nejprve v závěru záchranil alespoň bod za remízu 2:2, v Uherském Hradišti pak do sítě San Marina nasázel čtyři trefy a hlavní měrou se podepsal pod výhru 7:0.

Reklama

Související témata: