Hlavní obsah

Záhada! Co má Kahn s očima?

MNICHOV

Je to záhada. Fotbalového brankáře Bayernu Mnichov a německé reprezentace Olivera Kahna trápí problémy se zrakem a nikdo pořádně neví, co mu je. Kahn už na trable upozorňuje několik měsíců a občas prý vidí zastřeně.

Foto: Internet

Německý brankář Oliver Kahn.

Článek

"Je to patrně zánět spojivek, který se rapidně zhoršil," myslí si trenér Bayernu Ottmar Hitzfeld. "Způsobuje mu to hodně problémů. Lékaři přesně nevědí, z čeho to má. Bude se muset léčit u specialistů," dodal kouč.

Třiatřicetiletý Kahn nejprve uvažoval, že kvůli problémům se zrakem vynechá středeční zápas Ligy mistrů s Celtikem Glasgow. Pak se ale rozhodl nastoupit a přispěl k výhře 2:1. Podle Hitzfelda se brankář chystá hrát i v sobotním ligovém zápase s vedoucím týmem německé ligy Leverkusenem. Špílmachr Bayernu Michael Ballack kapitána na dálku povzbudil: "Olli je skvělý hráč, který se dokáže vyrovnat s každým problémem."

Pokud by se ale Kahnovy potíže hodně zhoršily, zřejmě by nemohl hrát. "Ano, bohužel," pokýval brankář hlavou po páteční lékařské prohlídce. "Navíc mi to brání v pořádné koncentraci na zápas. Když máte podobné problémy, těžko si uvědomujete jen nejbližšího protivníka. V hlavě vám běží spousta jiných věcí. A to není dobré," dodal.

Reklama

Související témata: