Hlavní obsah

Fotbalistu Necida už v CSKA Moskva nepovede trenér Ramos

MOSKVA

Jen šest týdnů vydržel uznávaný španělský kouč Juande Ramos na lavičce fotbalistů CSKA Moskva. Bývalý trenér Sevilly, Tottenhamu nebo Realu Madrid byl propuštěn poté, co CSKA v neděli prohrál 1:3 v derby s FK Moskva a v podstatě tak přišel o šanci na titul. Tým českého útočníka Tomáše Necida nyní povede Leonid Sluckij, který podepsal smlouvu na tři roky. Potvrdil to prezident klubu Jevgenij Giněr.

Článek

"Dnes jsme se s trenérem Ramosem po vzájemné domluvě dohodli na ukončení smlouvy," uvedl klub v pondělí na svém webu.

Čtyřiapadesátiletý Ramos nahradil v září odvolaného Brazilce Zika a armádní celek si od něj sliboval útok na titul. Během sedmi zápasů na lavičce však dovedl CSKA k nepřesvědčivé bilanci tří výher, jedné remízy a tří porážek se skóre 11:8.

Po utkání s FK Moskva spadl CSKA na čtvrté místo tabulky s devítibodovou ztrátou na vedoucí Kazaň. Do konce sezony přitom zbývají čtyři zápasy.

Na Ramosovo místo přichází osmatřicetiletý Sluckij, který během hráčské kariéry nastupoval jako brankář. V současné době byl bez angažmá po odchodu ze Samary, předtím vedl dva roky konkurenční FK Moskva. V CSKA v pondělí podepsal tříletou smlouvu.

Reklama

Související témata: