Hlavní obsah

Uhrin je podle rumunských médií kandidátem na trenéra v Urziceni

Český trenér Dušan Uhrin mladší je podle spekulací rumunských médií kandidátem na uvolněné místo trenéra v týmu tamního mistra Unirea Urziceni. V klubu, který si letos zahrál základní skupinu Ligy mistrů a na jaře bude pokračovat v Evropské lize, by mohl nahradit odstoupivšího Dana Petreska.

Článek

"Je těžké k tomu něco říct, protože jsem s nikým nehovořil. O tom, co se děje, vím z internetu. Do Rumunska bych jít mohl, protože jsem v současnosti bez smlouvy, ale s nikým z Rumunska jsem nemluvil," citoval Uhrina web sport.ro.

Uhrin ve středu překvapivě skončil v týmu Mladé Boleslavi, když se s vedením dohodl na ukončení spolupráce. Do středočeského klubu přišel letos v květnu právě z Rumunska, kde od léta 2007 postupně působil na lavičce Temešváru a Kluže.

Petrescu složil funkci trenéra Uzriceni v sobotu po dohodě s vedením. Generální manažer klubu Mihai Stoica řekl rumunským médiím, že se pokusí angažovat zámořského kouče, média přesto spekulují o evropských i domácích trenérech.

Podle zpráv z Itálie je kandidátem také bývalý slavný brankář Walter Zenga, který byl v listopadu propuštěn z Palerma. Někdejší gólman Interu Milán a italské reprezentace už v Rumunsku vedl bukurešťské týmy National, Dinamo, a Steauu.

Reklama

Související témata: