Hlavní obsah

Baroš se podrobil operaci, chybět bude dalších šest týdnů

PRAHA

Český fotbalový útočník Milan Baroš se ve čtvrtek podrobil v Mnichově operaci nártu. Forvard Galatasaraye Istanbul se zranil v říjnu loňského roku. Baroš by měl na fotbalových trávnících chybět dalších šest týdnů. Informuje o tom server tn.cz.

Foto: Yiorgos Karahalis, Reuters

Fotbalista Galatasaraye Istanbul Milan Baroš

Článek

Baroš si zlomil kůstku na chodidle v říjnovém utkání loňského roku v utkání proti Fenerbahce. Už ve druhé minutě zápasu českého reprezentanta sestřelil kapitán soupeře Emre. Lékaři se rozhodli nohu neoperovat, ale pouze zpevnit. Léčba se však nedařila, proto doktoři přistoupili k operaci.

"Jde o kůstku jednoho z prstů na chodidle. První odhady mluví o šestitýdenní pauze," řekl v říjnu hráčům agent Pavel Paska. Předpovídaná doba absence se však protáhla. A německý specialista Hans-Wilhelm Müller-Wolhfahrt, který v minulosti léčil i Tomáše Rosického či Patrika Bergera, doporučil operaci.

"Milan podstoupil chirurgický zákrok, protože bylo potřeba bolavé místo zpevnit. Ty zlomené kůstky nesrostly dobře, proto jsme se rozhodli pro operaci," potvrdil manažer Paska.

Reklama

Související témata: