Hlavní obsah

Osm hráčů Premier League prý znásilnilo dívku

LONDÝN

Osm fotbalistů z anglické ligy vyšetřuje policie kvůli oznámení, že o víkendu v pětihvězdičkovém londýnském hotelu znásilnili 17letou dívku. Podle bulvárního listu The Sun dívka na policii vypověděla, že souhlasila se sexem s jedním hráčem z jiného týmu. Následně ji sedm fotbalistů brutálně přinutilo k pohlavnímu styku.

Foto: Archiv

Pokud se obvinění prokáže, sedm fotbalových hráčů bude na dlouho na stadiónu chybět.

Článek

The Sun píše, že jde o známé hráče, zákon mu ale nedovoluje zveřejnit jejich jména. Sedm násilníků prý hraje za stejný klub a minimálně jeden z hráčů prý pochází ze zahraničí.

Podle nejmenovaného zdroje Sunu bude případ otřesem pro fotbalový svět. Pokud budou hráči usvědčeni, na dlouhou dobu skončí ve vězení, potvrdil zdroj listu The Sun.

Dívka je v péči lékařů a psychologů

"V této chvíli nemůžeme nic komentovat," prohlásil k informacím listu mluvčí Scotland Yardu. Potvrdil jen, že sedmnáctiletá dívka na policii skutečně oznámila znásilnění.

Dívka byla podle listu po hromadném znásilnění těžce otřesená. Policisté jí prý nabídli péči psychologa a má také podstoupit test na HIV. "To, co se jí stalo, bylo brutální a ponižující. Byla hrozně zkroušená a styděla se to říct matce," citoval The Sun nejmenovaný zdroj.

Reklama

Související témata: