Hlavní obsah

Paris Saint Germain má v týmu další tři nakažené koronavirem

Paříž

V týmu fotbalistů Paris Saint Germain se objevily další tři případy nákazy koronavirem. Francouzský klub to dnes oznámil na twitteru bez udání jmen. Finalista Ligy mistrů tak už má v mužstvu šest infikovaných členů a je ohrožen jeho plánovaný vstup do rozehrané sezony francouzské ligy. V první trojici, potvrzené ve středu, je podle informací listu L'Equipe i brazilská hvězda Neymar.

Foto: Pool, Reuters

Fotbalisté PSG Ángel Di María a Neymar na ilustračním snímku.

Článek

Spolu s ním jsou nakažení i argentinští hráči Ángel Di María a Leandro Paredes. V nové várce pozitivních případů je podle L'Equipu i kapitán Marquinhos. Všichni byli údajně po prohraném finále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov společně i s partnerkami a rodinami na dovolené na Ibize.

PSG by měl sehrát úvodní zápas ve francouzské lize, která začala už 21. srpna, 10. září v Lens. Následovat by měl první domácí duel s Marseille o tři dny později. Oba duely jsou ale nyní v ohrožení.

Podle aktuálně platného zdravotního protokolu francouzské ligy musejí pozitivně testovaní hráči do karantény na 14 dnů. Pokud se ale v klubu objeví čtyři případy nákazy během osmi dnů, nesmí už tým pokračovat ve společné přípravě. Jeho zápasy by v takovém případě byly s největší pravděpodobností odloženy.

Reklama

Související témata: